Over ons

Onafhankelijk advies voor het leasen van je volgende auto.

Holland Leasing is dé mobiliteits partner voor ZZP en MKB Nederland, wij helpen je met het complete traject voor het financieren van je zakelijke wagen. Van enkele auto tot compleet wagenpark, altijd tegen de beste condities en onafhankelijk, eerlijk advies.

Wij kijken net iets verder dan alleen scores en cijfers, zo kunnen wij in ruim 95% een passend leasevoorstel opmaken

Holland Leasing heeft een ruim aanbod jonge, frisse personen – en bedrijfswagens voorradig welke eenvoudig en snel ingezet kunnen worden o.b.v. lease, wij bieden mogelijkheden op alle leasevormen en werken met bijna alle leasemaatschappijen in Nederland samen waardoor wij je van onafhankelijk en eerlijk advies kunnen voorzien.

Hierdoor ben je verzekerd van het beste tarief tegen de meest gunstige condities.  

Follow us

Het beste advies

"
Wij helpen je met het vinden van de voor jou best passende leaseoplossing

Advies nodig?

0

Jaar het

Beste advies

0
contracten gerealiseerd
0 dag
doorlooptijd
0
Lease adviseurs

Vaak gestelde vragen

Financial lease is een zakelijke vorm van het leasen van een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen.

Alleen als je een financial lease contract afsluit bij Holland Leasing Company ben je eigenaar van de auto. Bij het afsluiten van een operational lease contract blijft de bank eigenaar van de auto tijdens de looptijd van het leasecontract. 

Bij het afsluiten van een operational lease contract zit het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting verwerkt in het maandelijks te betalen termijn. Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij de eigenaar van de auto. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting dien je daarom ook zelf te bekostigen.

Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij direct eigenaar van de wagen. Je betaalt alleen in termijnen de auto af. Bij een operational lease contract blijft de auto in het bezit van de bank, jij gebruikt deze als ware in bruikleen. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting zit inbegrepen en je komt nooit voor onvoorziene kosten te staan.

Wij staan graag klaar voor alle ondernemers dus ook de kleinere en de starters hebben bij ons geruime mogelijkheden.

Ga je als ondernemer een gebruikte auto aan schaffen? Dan is het van belang het verschil tussen een BTW of marge auto te weten.

Als je privé rijdt met een auto die je zakelijk gekocht hebt dan dien je in veel gevallen bijtelling te betalen.

Een aanbetaling is niet altijd benodigd.
Lees hier alles over het eventueel aanbetalen van uw leasecontract.