Onderdeel van Holland Automotive Group BV Holland Leasing Holland Automotive

085 0470 252

ma – vr: 09:00 – 17:00

Lease de Mercedes-Benz V-Klasse
Merk:  Mercedes-Benz
Brandstof: D
Kenteken: VJD12F
Prijs: 36950

 

Model:  V-Klasse
Transmissie:  A
KM Stand: 103000
Lease v.a. p/m

 

Holland Automotive Company BV is RDW erkend en gespecialiseerd in jong gebruikte kwaliteits occassions.
Inruil van uw huidige auto, motor, boot of caravan is mogelijk. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de auto na aankoop bij u thuis af te leveren. Wij heten u van harte welkom voor een bezichtiging of een vrijblijvende proefrit. Wilt u meer informatie of een prijsvoorstel? Ook buiten kantooruren kunt u na afspraak deze occassion bezichtigen.
Ook voor financial lease bieden wij ruime, concurrerende mogelijkheden. Ook voor starters, zzp’ers en ondernemers in een lastige branche (koeriers, taxi’s enz) waarbij een eventuele BKR notering in de meeste gevallen geen probleem hoeft te zijn.

Al onze voertuigen worden afgeleverd met afleverbeurt en garantie pakket!

Vragen? Wij staan voor je klaar. Bereik ons via:

Bel ons tussen 09:00 en 17:00

085 0470 252

Stel je vraag via WhatsApp

Wij bellen jou wanneer het uitkomt

N

Binnen enkele uren een lease offerte

N

Gegarandeerd een scherp leasetarief

N

In veel gevallen binnen 24 uur rijden

N

Alles geregeld, van A tot Z

N

Ook voor starters hebben wij mogelijkheden

De zakelijk lease specialist.

Ook starters en ZZP’ers kunnen bij Holland leasing eenvoudig, voordelig en snel een eigen personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen aanschaffen.

Wat zeggen onze klanten?

Frans H.

Groningen

Een vriendelijke benadering ook voor startende ondernemers een aanrader! Ik ben erg prettig geholpen met een goed resultaat. Mijn volgende auto lease ik weer via Holland Leasing Company!

B Sommeldijk

Roermond

Ondanks mijn jaarcijfers nog niet waren om naar huis te schrijven, wilde Holland Leasing Company mij helpen bij het kopen van een bedrijfsauto. Dankzij de auto heb ik de winst al bijna kunnen verdubbelen! Dank jullie wel voor het vertrouwen!

Theunissen

Eindhoven

Een leaseauto is dus ook voor startende ondernemers mogelijk, had ik echt niet verwacht! Had al een aantal afwijzingen achter de rug bij andere leasemaatschappijen. Gelukkig helpt Holland Leasing Company mij wel!

Antwoord op vaak gestelde vragen

Hieronder vind u een aantal vragen welke door klanten van Holland Leasing Company regelmatig gesteld worden.   

Wat houd bijtelling in?

Als je privé rijdt met een auto die je zakelijk gekocht hebt dan dien je in veel gevallen bijtelling te betalen.

BTW & Marge

Ga je als ondernemer een gebruikte auto aan schaffen? Dan is het van belang het verschil tussen een BTW of marge auto te weten.

De aanbetaling

Een aanbetaling is niet altijd benodigd.
Lees hier alles over het eventueel aanbetalen van uw leasecontract.

Wat houd financial lease in?

Financial lease is een zakelijke vorm van het leasen van een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen.

Startend ondernemer

Wij staan graag klaar voor alle ondernemers dus ook de kleinere en de starters hebben bij ons geruime mogelijkheden.

De slottermijn

Het slottermijn is het restbedrag dat na het betalen van de aflossingstermijnen van het lease contract nog open staat.

Andere auto leasen?

Heb je een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen gezien bij een andere dealer die je graag zou willen leasen? Ook dan helpen wij jou graag bij het verkrijgen van een financial lease contract of een operational lease contract.

Privé leasen

Nee helaas, wij leveren alleen en uitsluitend auto lease diensten aan ondernemers. Dus alleen als je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel kun je terecht bij Holland Leasing Company voor een financial lease contract of een operational lease contract.

Ben ik eigenaar van de auto?

Alleen als je een financial lease contract afsluit bij Holland Leasing Company ben je eigenaar van de auto. Bij het afsluiten van een operational lease contract blijft de bank eigenaar van de auto tijdens de looptijd van het leasecontract. 

Welke kosten zijn inbegrepen?

Bij het afsluiten van een operational lease contract zit het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting verwerkt in het maandelijks te betalen termijn. Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij de eigenaar van de auto. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting dien je daarom ook zelf te bekostigen.

Financial of Operational lease?

Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij direct eigenaar van de wagen. Je betaalt alleen in termijnen de auto af. Bij een operational lease contract blijft de auto in het bezit van de bank, jij gebruikt deze als ware in bruikleen. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting zit inbegrepen en je komt nooit voor onvoorziene kosten te staan.

Mijn vraag staat er niet tussen

Neem dan contact op met onze klantenservice. Een van onze adviseurs helpt je graag verder met het beantwoorden van je vraag.

Holland Leasing