Onderdeel van Holland Automotive Group BV Holland Leasing Holland Automotive

085 0470 252

ma – vr: 09:00 – 17:00

Financial Lease

Financial lease is een zakelijke vorm van het leasen van een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen.

 

G

Direct weten wat jouw persoonlijke voordelen zijn?

Voordelig leasen.

 

Bij financial lease ben je direct eigenaar van de wagen, je kunt de wagen activeren op de balans en zo direct profiteren van alle belastingvoordelen zoals btw terugvorderen, investeringsaftrek en in sommige gevallen gebruik maken van de MIA en VAMIL regelingen.

Financial lease is de meest transparante leasevorm wat er voor zorgt dat je iedere maand precies weet wat je kwijt bent. De leasevoorwaarden zijn geheel binnen je budget aan te passen aangezien je vrij bent in het kiezen van de looptijd en een eventuele slottermijn.

Aan het einde van het leasecontract blijf je eigenaar van de wagen en kun je er zelf voor kiezen om hem door te rijden of wellicht in te ruilen tegen een jonger exemplaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op om je kosteloos en vrijblijvend te voorzien van passend advies.

 

 

 

Vragen? Wij staan voor je klaar. Bereik ons via:

Bel ons tussen 09:00 en 17:00

085 0470 252

Stel je vraag via WhatsApp

Wij bellen jou wanneer het uitkomt

N

Binnen enkele uren een lease offerte

N

Gegarandeerd een scherp leasetarief

N

In veel gevallen binnen 24 uur rijden

N

Alles geregeld, van A tot Z

N

Ook voor starters hebben wij mogelijkheden

De financial lease specialist.

Ook starters en ZZP’ers kunnen bij Holland leasing Company eenvoudig, voordelig en snel een eigen personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen aanschaffen.

Wat houd financial lease in?

Wij bieden financial lease contracten aan voor zowel nieuwe als jong gebruikte personenauto’s, bedrijfswagens en vrachtwagens. Financial lease is een zakelijke vorm van het leasen van een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen. Echter wordt bij financial lease, in tegenstelling tot andere leasevormen, de auto of vrachtwagen wel direct jouw eigendom. Toch koop je op afbetaling waardoor je het vermogen behoudt om binnen je onderneming andere belangrijke investeringen te kunnen doen. Je investeert dus zonder liquiditeitsverlies.

Hoe financial lease werkt.

Een Financial lease contract bij Holland Leasing Company is binnen enkele dagen geregeld. Een financial lease contract is erg flexibel. Zo kun je, een aanbetaling doen bij aanschaf van de auto of vrachtwagen, een slottermijn bepalen voor aan het einde van de looptijd en boetevrij inlossen als je een maand goed gedraaid hebt. Door gebruik te maken van deze mogelijkheden kun je zelf je maandlasten bepalen.

De voordelen van financial lease

Juist doordat de auto of vrachtwagen direct na het afsluiten van een financial lease contract bij Holland Leasing Company jouw eigendom is, brengt dit vele financiële voordelen met zich mee. Zo kun je meteen de btw terugvorderen, kom je in aanmerking voor diverse fiscale voordelen en heb je geen kilometer beperking. Nog even alle voordelen van financial lease voor je op een rijtje:

N

Je hebt geen kilometer beperking;

N

Je bepaald zelf je maandlasten en de looptijd van het financial lease contract;

N

Zodra het financial lease contract eindigt heeft jouw auto overwaarde;

N

Inruil is mogelijk bij de aanschaf van een nieuwe auto of vrachtwagen;

N

Je kunt direct de BTW terugvorderen over de aanschafprijs van de auto of vrachtwagen;

N

Je kunt gebruik maken van 100% leasing voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s en vrachtwagens;

N

Je bent direct eigenaar van de auto of vrachtwagen;

N

Je profiteert van fiscale voordelen;

N

Je investeert in goed vervoer zonder liquiditeitsverlies;

Vraag een lease offerte op

Ontvang binnen enkele uren een scherpe offerte, wij garanderen dat je snel kunt rijden en ontzorgen je van aanvraag tot na de aflevering.

Wat zeggen onze klanten?

Frans H.

Groningen

Een vriendelijke benadering ook voor startende ondernemers een aanrader! Ik ben erg prettig geholpen met een goed resultaat. Mijn volgende auto lease ik weer via Holland Leasing Company!

B Sommeldijk

Roermond

Ondanks mijn jaarcijfers nog niet waren om naar huis te schrijven, wilde Holland Leasing Company mij helpen bij het kopen van een bedrijfsauto. Dankzij de auto heb ik de winst al bijna kunnen verdubbelen! Dank jullie wel voor het vertrouwen!

Theunissen

Eindhoven

Een leaseauto is dus ook voor startende ondernemers mogelijk, had ik echt niet verwacht! Had al een aantal afwijzingen achter de rug bij andere leasemaatschappijen. Gelukkig helpt Holland Leasing Company mij wel!

Antwoord op vaak gestelde vragen

Hieronder vind u een aantal vragen welke door klanten van Holland Leasing Company regelmatig gesteld worden.   

Wat houd bijtelling in?

Als je privé rijdt met een auto die je zakelijk gekocht hebt dan dien je in veel gevallen bijtelling te betalen.

BTW & Marge

Ga je als ondernemer een gebruikte auto aan schaffen? Dan is het van belang het verschil tussen een BTW of marge auto te weten.

De aanbetaling

Een aanbetaling is niet altijd benodigd.
Lees hier alles over het eventueel aanbetalen van uw leasecontract.

Wat houd financial lease in?

Financial lease is een zakelijke vorm van het leasen van een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen.

Startend ondernemer

Wij staan graag klaar voor alle ondernemers dus ook de kleinere en de starters hebben bij ons geruime mogelijkheden.

De slottermijn

Het slottermijn is het restbedrag dat na het betalen van de aflossingstermijnen van het lease contract nog open staat.

Andere auto leasen?

Heb je een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen gezien bij een andere dealer die je graag zou willen leasen? Ook dan helpen wij jou graag bij het verkrijgen van een financial lease contract of een operational lease contract.

Privé leasen

Nee helaas, wij leveren alleen en uitsluitend auto lease diensten aan ondernemers. Dus alleen als je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel kun je terecht bij Holland Leasing Company voor een financial lease contract of een operational lease contract.

Ben ik eigenaar van de auto?

Alleen als je een financial lease contract afsluit bij Holland Leasing Company ben je eigenaar van de auto. Bij het afsluiten van een operational lease contract blijft de bank eigenaar van de auto tijdens de looptijd van het leasecontract. 

Welke kosten zijn inbegrepen?

Bij het afsluiten van een operational lease contract zit het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting verwerkt in het maandelijks te betalen termijn. Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij de eigenaar van de auto. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting dien je daarom ook zelf te bekostigen.

Financial of Operational lease?

Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij direct eigenaar van de wagen. Je betaalt alleen in termijnen de auto af. Bij een operational lease contract blijft de auto in het bezit van de bank, jij gebruikt deze als ware in bruikleen. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting zit inbegrepen en je komt nooit voor onvoorziene kosten te staan.

Mijn vraag staat er niet tussen

Neem dan contact op met onze klantenservice. Een van onze adviseurs helpt je graag verder met het beantwoorden van je vraag.

Holland Leasing