fbpx [showmodule id="218457"]

Klantenservice

Contact opnemen met Holland Leasing Company?
Wij staan voor je klaar!

Liever direct advies aanvragen?

Klantenservice

De klantenservice van Holland Leasing Company is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9:00 uur tot 18:00 uur. Wij staan je graag telefonisch te woord via telefoonnummer 085-0470252 maar je kunt ook contact opnemen via het e-mail adres info@hollandleasing.nl of gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij zorgen voor een spoedige reactie.

Bijtelling of geen bijtelling?

Afhankelijk van het gebruik van je lease auto word er wel of geen bijtelling berekend.

Bekijk uw situatie

Direct een leaseofferte?

Voor al je vragen over leasen

Holland Leasing Company verzorgt financial lease contracten en oparational lease contracten aan alle ondernemers, ook aan ZZP’ers en starters. Ons motto is dat iedere ondernemer, klein of groot moet kunnen rijden in het meest passende vervoer voor zijn onderneming en daarmee altijd netjes en goed voor de dag kan komen. Heb je vragen over het zakelijk leasen van een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen? Neem dan vrijblijvend en gratis contact op met één van onze medewerkers via de eenvoudig te bereiken klantenservice. Wij geven je graag alle informatie die je nodig hebt om spoedig het juiste vervoersmiddel te rijden.

Een persoonlijk gesprek brengt ons dichter bij elkaar en jouw snel op weg!

Wij bij Holland Leasing Company weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om als starter of kleine ondernemer een lease contract af te sluiten. Wij vragen daarom niet naar jaarcijfers maar willen graag een persoonlijk gesprek met jou! Wij willen jou leren kennen, de man of vrouw achter het bedrijf! Neem contact met onze klantenservice op en plan een persoonlijk gesprek waarin we samen de mogelijkheden kunnen bespreken voor het leasen van passend zakelijk vervoer.

Ook na het afsluiten van een leasecontract staat de klantenservice van Holland Leasing Company voor je klaar!

Heb je al een leasecontract of wil je graag weten wat wij beter of anders kunnen doen dan jouw huidige leasemaatschappij? Ook dan staan wij met onze betrouwbare klantenservice voor je klaar! Neem gerust contact op zodat al je vragen spoedig en goed beantwoord kunnen worden.

Bel me direct terug!

jaar ervaring

uur doorlooptijd

Gratis adviesgesprek

Benieuwd naar de
mogelijkheden voor uw bedrijf?
Plan een direct een
telefonisch adviesgesprek in

Antwoord op vaak gestelde vragen

Hieronder vind u een aantal vragen welke door klanten van Holland Leasing Company regelmatig gesteld worden.    

Wat houd bijtelling in?

Als je privé rijdt met een auto die je zakelijk gekocht hebt dan dien je in veel gevallen bijtelling te betalen. 

Het verschil tussen BTW & marge?

Ga je als ondernemer een gebruikte auto aan schaffen? Dan is het van belang het verschil tussen een BTW of marge auto te weten.

Hoe zit het met aanbetalen?

Een aanbetaling is niet altijd benodigd.
Lees hier alles over het eventueel aanbetalen van uw leasecontract.

Wat houd financial lease in?

Financial lease is een zakelijke vorm van het leasen van een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen

Leasen als startend ondernemer?

Wij staan graag klaar voor alle ondernemers dus ook de kleinere en de starters hebben bij ons geruime mogelijkheden.

Wat houd slottermijn in?

Het slottermijn is het restbedrag dat na het betalen van de aflossingstermijnen van het lease contract nog open staat.

Andere auto leasen?

Heb je een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen gezien bij een andere dealer die je graag zou willen leasen? Ook dan helpen wij jou graag bij het verkrijgen van een financial lease contract of een operational lease contract.

Kan ik privé bij jullie leasen?

Nee helaas, wij leveren alleen en uitsluitend auto lease diensten aan ondernemers. Dus alleen als je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel kun je terecht bij Holland Leasing Company voor een financial lease contract of een operational lease contract.

Ben ik eigenaar van de auto?

Alleen als je een financial lease contract afsluit bij Holland Leasing Company ben je eigenaar van de auto. Bij het afsluiten van een operational lease contract blijft de bank eigenaar van de auto tijdens de looptijd van het leasecontract. 

Welke kosten zijn inbegrepen?

Bij het afsluiten van een operational lease contract zit het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting verwerkt in het maandelijks te betalen termijn. Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij de eigenaar van de auto. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting dien je daarom ook zelf te bekostigen.

Financial of operational lease?

Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij direct eigenaar van de wagen. Je betaalt alleen in termijnen de auto af. Bij een operational lease contract blijft de auto in het bezit van de bank, jij gebruikt deze als ware in bruikleen. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting zit inbegrepen en je komt nooit voor onvoorziene kosten te staan.

Mijn vraag staat er niet tussen

Neem dan contact op met onze klantenservice. Een van onze adviseurs helpt je graag verder met het beantwoorden van je vraag.

Onze experts

Wie krijg je aan de telefoon of beantwoord je email?
Hieronder vind je de financial lease experts van Holland Leasing Company BV. 

Robert van Hoof

Eigenaar

Robert heeft geruime ervaring opgedaan bij (bedrijfswagen) dealers en heeft zich gespecialiseerd in de voordelen van financial lease voor ondernemers.

Justin Chapman

Sales

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Nulla quis lorem

James Brenner

Customer Support

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Nulla quis lorem

Wat zeggen onze klanten?

Een vriendelijke benadering ook voor startende ondernemers een aanrader! Ik ben erg prettig geholpen met een goed resultaat. Mijn volgende auto lease ik weer via Holland Leasing Company!

F van der Poel

Groningen

Ondanks mijn jaarcijfers nog niet waren om naar huis te schrijven, wilde Holland Leasing Company mij helpen bij het kopen van een bedrijfsauto. Dankzij de auto heb ik de winst al bijna kunnen verdubbelen! Dank jullie wel voor het vertrouwen!

B Sommendijk

Roermond

en leaseauto is dus ook voor startende ondernemers mogelijk, had ik echt niet verwacht! Had al een aantal afwijzingen achter de rug bij andere leasemaatschappijen. Gelukkig helpt Holland Leasing Company mij wel!

J Theunissen

Eindhoven

Lease offerte aanvragen

Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van financial lease voor uw onderneming? Vraag hier direct een kosteloze lease offerte op.

Meer informatie over...

Klantenservice

Openingstijden: ma - vr 09:00 - 18:00

Telefonisch bereikbaar op: 085-0470252

Via e-mail: info@hollandleasing.nl