fbpx

Leasen als starter

Wij bieden mogelijkheden voor starters en ZZP’ers om hun volgende auto op basis van financial lease aan te schaffen.

Direct weten of financial lease mogelijk is?

Ook starters en ZZP'ers zijn welkom

Holland Leasing Company bied ruime mogelijkheden voor zowel starters als ZZP’ers

Bekijk uw situatie

Direct een leaseofferte?

Lease voor starters en ZZP’ers

Een financial lease contract afsluiten als starter of kleine ZZP’er is niet altijd makkelijk en lijkt zelfs onmogelijk zonder jaarcijfers. Echter is dit bij Holland Leasing Company wel mogelijk, wij staan graag klaar voor alle ondernemers dus ook de kleinere en de starters! Voor het regelen van een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen met een financial lease contract bij Holland Leasing Company is een inschrijving bij de Kamer van Koophandel verplicht.

Waarom financial leasen ideaal is bij de aanschaf van een auto als startende ondernemer

Het financial leasen van een auto als starter is interessant. Een voordeel is dat je niet gelijk een groot gedeelte van je vermogen kwijt bent aan het kopen van een auto maar toch een prima auto bezit om je werkzaamheden mee te verrichten. Je kunt op deze manier je geld investeren in andere belangrijke zaken die als starter noodzakelijk zijn.

Persoonlijk advies voor startende ondernemers bij het regelen van een financial lease contract

Het hebben van een goede en nette auto is een gedeelte van de representativiteit van je bedrijf. Zeker als startende ondernemer wil je goed voor de dag komen en je van je beste kant laten zien om een succes te maken van je nieuwe onderneming. Wij van Holland Leasing Company zijn het hier met je eens en willen je graag helpen door wat extra persoonlijk advies te verstrekken. Wij begrijpen dat je geen jaarcijfers kunt overleggen en kijken daarom anders naar jouw situatie. We kijken namelijk naar jouw als persoon achter het bedrijf. Daarom gaan wij graag een persoonlijk adviserend gesprek met je aan waarin we gelijk kijken welke auto’s er geschikt zijn voor de werkzaamheden die jij verricht. Ook zonder jaarcijfers is het bij Holland Leasing Company dus mogelijk om een financial lease contract af te sluiten voor jouw nieuwe of jong gebruikte zakelijke auto, bedrijfswagen of vrachtwagen.

Bel me direct terug!

jaar ervaring

uur doorlooptijd

Gratis adviesgesprek

Benieuwd naar de
mogelijkheden voor uw bedrijf?
Plan een direct een
telefonisch adviesgesprek in

Antwoord op vaak gestelde vragen

Hieronder vind u een aantal vragen welke door klanten van Holland Leasing Company regelmatig gesteld worden.    

Wat houd bijtelling in?

Als je privé rijdt met een auto die je zakelijk gekocht hebt dan dien je in veel gevallen bijtelling te betalen. 

Het verschil tussen BTW & marge?

Ga je als ondernemer een gebruikte auto aan schaffen? Dan is het van belang het verschil tussen een BTW of marge auto te weten.

Hoe zit het met aanbetalen?

Een aanbetaling is niet altijd benodigd.
Lees hier alles over het eventueel aanbetalen van uw leasecontract.

Wat houd financial lease in?

Financial lease is een zakelijke vorm van het leasen van een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen

Leasen als startend ondernemer?

Wij staan graag klaar voor alle ondernemers dus ook de kleinere en de starters hebben bij ons geruime mogelijkheden.

Wat houd slottermijn in?

Het slottermijn is het restbedrag dat na het betalen van de aflossingstermijnen van het lease contract nog open staat.

Andere auto leasen?

Heb je een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen gezien bij een andere dealer die je graag zou willen leasen? Ook dan helpen wij jou graag bij het verkrijgen van een financial lease contract of een operational lease contract.

Kan ik privé bij jullie leasen?

Nee helaas, wij leveren alleen en uitsluitend auto lease diensten aan ondernemers. Dus alleen als je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel kun je terecht bij Holland Leasing Company voor een financial lease contract of een operational lease contract.

Ben ik eigenaar van de auto?

Alleen als je een financial lease contract afsluit bij Holland Leasing Company ben je eigenaar van de auto. Bij het afsluiten van een operational lease contract blijft de bank eigenaar van de auto tijdens de looptijd van het leasecontract. 

Welke kosten zijn inbegrepen?

Bij het afsluiten van een operational lease contract zit het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting verwerkt in het maandelijks te betalen termijn. Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij de eigenaar van de auto. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting dien je daarom ook zelf te bekostigen.

Financial of operational lease?

Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij direct eigenaar van de wagen. Je betaalt alleen in termijnen de auto af. Bij een operational lease contract blijft de auto in het bezit van de bank, jij gebruikt deze als ware in bruikleen. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting zit inbegrepen en je komt nooit voor onvoorziene kosten te staan.

Mijn vraag staat er niet tussen

Neem dan contact op met onze klantenservice. Een van onze adviseurs helpt je graag verder met het beantwoorden van je vraag.

Onze experts

Wie krijg je aan de telefoon of beantwoord je email?
Hieronder vind je de financial lease experts van Holland Leasing Company BV. 

Robert van Hoof

Eigenaar

Robert heeft geruime ervaring opgedaan bij (bedrijfswagen) dealers en heeft zich gespecialiseerd in de voordelen van financial lease voor ondernemers.

Justin Chapman

Sales

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Nulla quis lorem

James Brenner

Customer Support

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Nulla quis lorem

Wat zeggen onze klanten?

Een vriendelijke benadering ook voor startende ondernemers een aanrader! Ik ben erg prettig geholpen met een goed resultaat. Mijn volgende auto lease ik weer via Holland Leasing Company!

F van der Poel

Groningen

Ondanks mijn jaarcijfers nog niet waren om naar huis te schrijven, wilde Holland Leasing Company mij helpen bij het kopen van een bedrijfsauto. Dankzij de auto heb ik de winst al bijna kunnen verdubbelen! Dank jullie wel voor het vertrouwen!

B Sommendijk

Roermond

en leaseauto is dus ook voor startende ondernemers mogelijk, had ik echt niet verwacht! Had al een aantal afwijzingen achter de rug bij andere leasemaatschappijen. Gelukkig helpt Holland Leasing Company mij wel!

J Theunissen

Eindhoven

Lease offerte aanvragen

Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van financial lease voor uw onderneming? Vraag hier direct een kosteloze lease offerte op.