Onderdeel van Holland Automotive Group BV Holland Leasing Holland Automotive

085 0470 252

ma – vr: 09:00 – 17:00

Operational Lease

Operational lease is een zakelijke vorm van het leasen van een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen.

 

G

Direct weten wat jouw persoonlijke voordelen zijn?

Onbezorgd leasen

Bij operational lease blijft de leasemaatschappij eigenaar van de wagen, je kunt de wagen hierdoor niet activeren op de balans maar in plaats daarvan wel alle kosten direct afschrijven in je administratie.

Operational lease bieden wij aan in twee varianten, netto operational lease en full operational lease.
Inbegrepen componenten bij netto operational lease zijn rente, afschrijving en wegenbelasting. Eventueel is het mogelijk om  extra componenten toe te voegen zoals verzekering, onderhoud en banden zodat het een full operational lease word.

De leasevoorwaarden zijn geheel binnen je budget aan te passen aangezien je vrij bent in het kiezen van de inbegrepen componenten, looptijd en eventuele restwaarde indien je de wagen aan het eind van het contract wil overnemen.

Aan het einde van het leasecontract heb je zelf de keuze of je de wagen overneemt of niet.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op om je kosteloos en vrijblijvend te voorzien van passend advies.

 

 

 

Vragen? Wij staan voor je klaar. Bereik ons via:

Bel ons tussen 09:00 en 17:00

085 0470 252

Stel je vraag via WhatsApp

Wij bellen jou wanneer het uitkomt

N

Binnen enkele uren een lease offerte

N

Gegarandeerd een scherp leasetarief

N

In veel gevallen binnen 24 uur rijden

N

Alles geregeld, van A tot Z

N

Ook voor starters hebben wij mogelijkheden

Operational lease voor starters.

Ook starters en ZZP’ers kunnen bij Holland leasing Company eenvoudig, voordelig en snel een eigen personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen aanschaffen.

Wat houd operational lease in?

Wij bieden operational lease contracten aan voor zowel nieuwe als jong gebruikte personenauto’s, bedrijfswagens en vrachtwagens. Operational lease is een zakelijke vorm van het leasen van een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen. Echter wordt bij operational lease, in tegenstelling tot financial lease, de auto of vrachtwagen niet direct jouw eigendom. Je hebt namelijk aan het eind van het leasecontract het eerste recht op koop voor een vooraf besproken restwaarde. 

Hoe operational lease werkt.

Een operational lease contract bij Holland Leasing Company is binnen enkele dagen geregeld. Een operational lease contract is erg flexibel. Zo kun je, een aanbetaling doen bij aanschaf van de auto of vrachtwagen, de restwaarde (afschrijving) bepalen voor aan het einde van de looptijd en boetevrij inlossen als je een maand goed gedraaid hebt. Door gebruik te maken van deze mogelijkheden kun je zelf je maandlasten bepalen. Daarnaast kies je zelf of je het onderhoud en verzekering zelf regeld of dit laat uitbesteden door de leasemaatschappij.

De voordelen van operational lease

Juist doordat de auto of vrachtwagen op de balans van de leasemaatschappij staat, brengt dit vele financiële voordelen met zich mee. Zo hoef je geen btw voor te financieren en mag je direct maandelijks alle kosten aftrekken van je winst en heb je vaak geen kilometer beperking in geval van overname einde contract. Nog even alle voordelen van operational lease voor je op een rijtje:

N

Je kunt gebruik maken van 100% leasing voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s en vrachtwagens;

N

Je bepaald zelf je maandlasten en de looptijd van het lease contract;

N

Je hoeft geen btw voor te financieren

N

100% van kosten aftrekbaar, ook voor kortere looptijden

N

Je investeert in goed vervoer zonder liquiditeitsverlies;

N

Inruil is mogelijk bij de aanschaf van een nieuwe auto of vrachtwagen;

Vraag een lease offerte op

Ontvang binnen enkele uren een scherpe offerte, wij garanderen dat je snel kunt rijden en ontzorgen je van aanvraag tot na de aflevering.

Wat zeggen onze klanten?

Frans H.

Groningen

Een vriendelijke benadering ook voor startende ondernemers een aanrader! Ik ben erg prettig geholpen met een goed resultaat. Mijn volgende auto lease ik weer via Holland Leasing Company!

B Sommeldijk

Roermond

Ondanks mijn jaarcijfers nog niet waren om naar huis te schrijven, wilde Holland Leasing Company mij helpen bij het kopen van een bedrijfsauto. Dankzij de auto heb ik de winst al bijna kunnen verdubbelen! Dank jullie wel voor het vertrouwen!

Theunissen

Eindhoven

Een leaseauto is dus ook voor startende ondernemers mogelijk, had ik echt niet verwacht! Had al een aantal afwijzingen achter de rug bij andere leasemaatschappijen. Gelukkig helpt Holland Leasing Company mij wel!

Antwoord op vaak gestelde vragen

Hieronder vind u een aantal vragen welke door klanten van Holland Leasing Company regelmatig gesteld worden.   

Wat houd bijtelling in?

Als je privé rijdt met een auto die je zakelijk gekocht hebt dan dien je in veel gevallen bijtelling te betalen.

BTW & Marge

Ga je als ondernemer een gebruikte auto aan schaffen? Dan is het van belang het verschil tussen een BTW of marge auto te weten.

De aanbetaling

Een aanbetaling is niet altijd benodigd.
Lees hier alles over het eventueel aanbetalen van uw leasecontract.

Wat houd financial lease in?

Financial lease is een zakelijke vorm van het leasen van een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen.

Startend ondernemer

Wij staan graag klaar voor alle ondernemers dus ook de kleinere en de starters hebben bij ons geruime mogelijkheden.

De slottermijn

Het slottermijn is het restbedrag dat na het betalen van de aflossingstermijnen van het lease contract nog open staat.

Andere auto leasen?

Heb je een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen gezien bij een andere dealer die je graag zou willen leasen? Ook dan helpen wij jou graag bij het verkrijgen van een financial lease contract of een operational lease contract.

Privé leasen

Nee helaas, wij leveren alleen en uitsluitend auto lease diensten aan ondernemers. Dus alleen als je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel kun je terecht bij Holland Leasing Company voor een financial lease contract of een operational lease contract.

Ben ik eigenaar van de auto?

Alleen als je een financial lease contract afsluit bij Holland Leasing Company ben je eigenaar van de auto. Bij het afsluiten van een operational lease contract blijft de bank eigenaar van de auto tijdens de looptijd van het leasecontract. 

Welke kosten zijn inbegrepen?

Bij het afsluiten van een operational lease contract zit het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting verwerkt in het maandelijks te betalen termijn. Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij de eigenaar van de auto. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting dien je daarom ook zelf te bekostigen.

Financial of Operational lease?

Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij direct eigenaar van de wagen. Je betaalt alleen in termijnen de auto af. Bij een operational lease contract blijft de auto in het bezit van de bank, jij gebruikt deze als ware in bruikleen. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting zit inbegrepen en je komt nooit voor onvoorziene kosten te staan.

Mijn vraag staat er niet tussen

Neem dan contact op met onze klantenservice. Een van onze adviseurs helpt je graag verder met het beantwoorden van je vraag.

Holland Leasing