Onderdeel van Holland Automotive Group BV Holland Leasing Holland Automotive

085 0470 252

ma – vr: 09:00 – 17:00

Over Holland Leasing

Over ons.

Holland Leasing Company bemiddelt in mobiliteitsoplossingen voor ondernemers. Dit doen wij door middel van financial lease. Het bijzondere aan Holland Leasing Company is dat wij met alle soorten ondernemers mee willen denken over financial lease mogelijkheden. Of je nu al jarenlang onderneemt, net gestart of zzp’er bent: wij helpen je graag. Wij vinden dat iedere ondernemer de mogelijkheid dient te hebben om te kunnen vertrouwen op een goed voertuig als onderdeel van zijn of haar bedrijf. Een nette personenauto, ruime bedrijfswagen of zelfs vrachtwagen: een voertuig dat voldoet aan jouw wensen als ondernemer en past bij de diensten of producten die jij levert.

 

Voor iedere ondernemer een passende personen of bedrijfsauto

Om startende ondernemers en ZZP’ers ook de mogelijkheid te geven passend vervoer te regelen door middel van financial lease werken wij samen met diverse banken die bereid zijn hieraan mee te werken. Wij kijken in dat geval niet naar de jaarcijfers, want die heb je nog niet als startende ondernemer, maar naar jouw als persoon. Wij gaan graag met jou een persoonlijk gesprek aan en maken een overeenkomst op basis van vertrouwen./p>

Ook financial lease oplossingen voor startende ondernemers

Robert van Hoof is de oprichter en directeur van Holland Leasing Company. Tijdens zijn reeds 10 jarige loopbaan in de autobranche als inkoper en verkoper van personenauto’s en bedrijfswagens, merkte hij dat er veel behoefte was aan financial lease oplossingen voor ondernemers. Vooral de startende ondernemers en ZZP’ers waren geïnteresseerd in deze vorm van autoverkoop aangezien zij het vervoersmiddel wel in hun bezit hebben maar niet direct al hun vermogen hoeven af te staan voor het kopen ervan. Als startende ondernemer en ZZP’er heb je namelijk wel meerdere belangrijke investeringen te doen.

Vragen? Wij staan voor je klaar. Bereik ons via:

Bel ons tussen 09:00 en 17:00

085 0470 252

Stel je vraag via WhatsApp

085 0470 252

Wij bellen jou wanneer het uitkomt

Of stel je vraag via:

WhatsApp

Telefoon

FB Messenger

N

Binnen enkele uren een lease offerte

N

Gegarandeerd een scherp leasetarief

N

In veel gevallen binnen 24 uur rijden

N

Alles geregeld, van A tot Z

N

Ook voor starters hebben wij mogelijkheden

De financial lease specialist.

Ook starters en ZZP’ers kunnen bij Holland leasing Company eenvoudig, voordelig en snel een eigen personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen aanschaffen.

Zakelijke autofinancieringen bij Holland Leasing 

Uit deze conclusie ontstond bij Robert van Hoof het idee om zijn eigen onderneming op te richten. Een dienstverlening die puur gericht is op de zakelijke autofinanciering voor personenauto’s bedrijfswagens, trucks en ander rollend materieel. Bij Holland Leasing Company zijn alle ondernemers welkom, de enige eis die wij stellen is een inschrijving bij de kamer van koophandel.

N

Je bent direct eigenaar van de auto of vrachtwagen;

N

Je kunt gebruik maken van 100% leasing voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s en vrachtwagens;

N

Zodra het financial lease contract eindigt heeft jouw auto overwaarde;

N

Inruil is mogelijk bij de aanschaf van een nieuwe auto of vrachtwagen;

N

Je profiteert van fiscale voordelen;

N

Je bepaald zelf je maandlasten en de looptijd van het financial lease contract;

N

Je investeert in goed vervoer zonder liquiditeitsverlies;

N

Je kunt direct de BTW terugvorderen over de aanschafprijs van de auto of vrachtwagen;

N

Je hebt geen kilometer beperking;

Vraag een lease offerte op

Ontvang binnen enkele uren een scherpe offerte, wij garanderen dat je snel kunt rijden en ontzorgen je van aanvraag tot na de aflevering.

Wat zeggen onze klanten?

Frans H.

Groningen

Een vriendelijke benadering ook voor startende ondernemers een aanrader! Ik ben erg prettig geholpen met een goed resultaat. Mijn volgende auto lease ik weer via Holland Leasing Company!

B Sommeldijk

Roermond

Ondanks mijn jaarcijfers nog niet waren om naar huis te schrijven, wilde Holland Leasing Company mij helpen bij het kopen van een bedrijfsauto. Dankzij de auto heb ik de winst al bijna kunnen verdubbelen! Dank jullie wel voor het vertrouwen!

Theunissen

Eindhoven

Een leaseauto is dus ook voor startende ondernemers mogelijk, had ik echt niet verwacht! Had al een aantal afwijzingen achter de rug bij andere leasemaatschappijen. Gelukkig helpt Holland Leasing Company mij wel!

Antwoord op vaak gestelde vragen

Hieronder vind u een aantal vragen welke door klanten van Holland Leasing Company regelmatig gesteld worden.   

Wat houd bijtelling in?

Als je privé rijdt met een auto die je zakelijk gekocht hebt dan dien je in veel gevallen bijtelling te betalen.

BTW & Marge

Ga je als ondernemer een gebruikte auto aan schaffen? Dan is het van belang het verschil tussen een BTW of marge auto te weten.

De aanbetaling

Een aanbetaling is niet altijd benodigd.
Lees hier alles over het eventueel aanbetalen van uw leasecontract.

Wat houd financial lease in?

Financial lease is een zakelijke vorm van het leasen van een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen.

Startend ondernemer

Wij staan graag klaar voor alle ondernemers dus ook de kleinere en de starters hebben bij ons geruime mogelijkheden.

De slottermijn

Het slottermijn is het restbedrag dat na het betalen van de aflossingstermijnen van het lease contract nog open staat.

Andere auto leasen?

Heb je een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen gezien bij een andere dealer die je graag zou willen leasen? Ook dan helpen wij jou graag bij het verkrijgen van een financial lease contract of een operational lease contract.

Privé leasen

Nee helaas, wij leveren alleen en uitsluitend auto lease diensten aan ondernemers. Dus alleen als je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel kun je terecht bij Holland Leasing Company voor een financial lease contract of een operational lease contract.

Ben ik eigenaar van de auto?

Alleen als je een financial lease contract afsluit bij Holland Leasing Company ben je eigenaar van de auto. Bij het afsluiten van een operational lease contract blijft de bank eigenaar van de auto tijdens de looptijd van het leasecontract. 

Welke kosten zijn inbegrepen?

Bij het afsluiten van een operational lease contract zit het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting verwerkt in het maandelijks te betalen termijn. Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij de eigenaar van de auto. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting dien je daarom ook zelf te bekostigen.

Financial of Operational lease?

Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij direct eigenaar van de wagen. Je betaalt alleen in termijnen de auto af. Bij een operational lease contract blijft de auto in het bezit van de bank, jij gebruikt deze als ware in bruikleen. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting zit inbegrepen en je komt nooit voor onvoorziene kosten te staan.

Mijn vraag staat er niet tussen

Neem dan contact op met onze klantenservice. Een van onze adviseurs helpt je graag verder met het beantwoorden van je vraag.

Holland Leasing