fbpx

Over Holland Leasing Company BV

Holland Leasing Company bemiddelt in mobiliteitsoplossingen voor ondernemers.  Dit doen wij door middel van financial lease. Het bijzondere aan Holland Leasing Company is dat wij met alle soorten ondernemers mee willen denken over financial lease mogelijkheden. Of je nu al jarenlang onderneemt, net gestart of zzp’er bent: wij helpen je graag. Wij vinden dat iedere ondernemer de mogelijkheid dient te hebben om te kunnen vertrouwen op een goed voertuig als onderdeel van zijn of haar bedrijf. Een nette personenauto, ruime bedrijfswagen of zelfs vrachtwagen: een voertuig dat voldoet aan jouw wensen als ondernemer en past bij de diensten of producten die jij levert.

Holland Leasing Company BV

Luchthavenweg 81 – 225
5657EA Eindhoven
085-0470252
info[at]hollandleasing.nl

ma-vr: 09:00 – 18:00

Direct een leaseofferte?

Voor iedere ondernemer een passende personen of bedrijfsauto

Om startende ondernemers en ZZP’ers ook de mogelijkheid te geven passend vervoer te regelen door middel van financial lease werken wij samen met diverse banken die bereid zijn hieraan mee te werken. Wij kijken in dat geval niet naar de jaarcijfers, want die heb je nog niet als startende ondernemer, maar naar jouw als persoon. Wij gaan graag met jou een persoonlijk gesprek aan en maken een overeenkomst op basis van vertrouwen.

Ook financial lease oplossingen voor startende ondernemers

Robert van Hoof is de oprichter en directeur van Holland Leasing Company. Tijdens zijn reeds 10 jarige loopbaan in de autobranche als inkoper en verkoper van personenauto’s en bedrijfswagens, merkte hij dat er veel behoefte was aan financial lease oplossingen voor ondernemers. Vooral de startende ondernemers en ZZP’ers waren geïnteresseerd in deze vorm van autoverkoop aangezien zij het vervoersmiddel wel in hun bezit hebben maar niet direct al hun vermogen hoeven af te staan voor het kopen ervan. Als startende ondernemer en ZZP’er heb je namelijk wel meerdere belangrijke investeringen te doen.

Zakelijke autofinancieringen bij Holland Leasing Company

Uit deze conclusie ontstond bij Robert van Hoof het idee om zijn eigen onderneming op te richten. Een dienstverlening die puur gericht is op de zakelijke autofinanciering voor personenauto’s bedrijfswagens, trucks en ander rollend materieel. Bij Holland Leasing Company zijn alle ondernemers welkom, de enige eis die wij stellen is een inschrijving bij de kamer van koophandel.

jaar ervaring

uur doorlooptijd

Gratis adviesgesprek

Benieuwd naar de
mogelijkheden voor uw bedrijf?
Plan een direct een
telefonisch adviesgesprek in

Antwoord op vaak gestelde vragen

Hieronder vind u een aantal vragen welke door klanten van Holland Leasing Company regelmatig gesteld worden.    

Wat houd bijtelling in?

Als je privé rijdt met een auto die je zakelijk gekocht hebt dan dien je in veel gevallen bijtelling te betalen. 

Het verschil tussen BTW & marge?

Ga je als ondernemer een gebruikte auto aan schaffen? Dan is het van belang het verschil tussen een BTW of marge auto te weten.

Hoe zit het met aanbetalen?

Een aanbetaling is niet altijd benodigd.
Lees hier alles over het eventueel aanbetalen van uw leasecontract.

Wat houd financial lease in?

Financial lease is een zakelijke vorm van het leasen van een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen

Leasen als startend ondernemer?

Wij staan graag klaar voor alle ondernemers dus ook de kleinere en de starters hebben bij ons geruime mogelijkheden.

Wat houd slottermijn in?

Het slottermijn is het restbedrag dat na het betalen van de aflossingstermijnen van het lease contract nog open staat.

Andere auto leasen?

Heb je een personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen gezien bij een andere dealer die je graag zou willen leasen? Ook dan helpen wij jou graag bij het verkrijgen van een financial lease contract of een operational lease contract.

Kan ik privé bij jullie leasen?

Nee helaas, wij leveren alleen en uitsluitend auto lease diensten aan ondernemers. Dus alleen als je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel kun je terecht bij Holland Leasing Company voor een financial lease contract of een operational lease contract.

Ben ik eigenaar van de auto?

Alleen als je een financial lease contract afsluit bij Holland Leasing Company ben je eigenaar van de auto. Bij het afsluiten van een operational lease contract blijft de bank eigenaar van de auto tijdens de looptijd van het leasecontract. 

Welke kosten zijn inbegrepen?

Bij het afsluiten van een operational lease contract zit het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting verwerkt in het maandelijks te betalen termijn. Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij de eigenaar van de auto. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting dien je daarom ook zelf te bekostigen.

Financial of operational lease?

Bij het afsluiten van een financial lease contract word jij direct eigenaar van de wagen. Je betaalt alleen in termijnen de auto af. Bij een operational lease contract blijft de auto in het bezit van de bank, jij gebruikt deze als ware in bruikleen. Het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting zit inbegrepen en je komt nooit voor onvoorziene kosten te staan.

Mijn vraag staat er niet tussen

Neem dan contact op met onze klantenservice. Een van onze adviseurs helpt je graag verder met het beantwoorden van je vraag.

Wat zeggen onze klanten?

Een vriendelijke benadering ook voor startende ondernemers een aanrader! Ik ben erg prettig geholpen met een goed resultaat. Mijn volgende auto lease ik weer via Holland Leasing Company!

F van der Poel

Groningen

Ondanks mijn jaarcijfers nog niet waren om naar huis te schrijven, wilde Holland Leasing Company mij helpen bij het kopen van een bedrijfsauto. Dankzij de auto heb ik de winst al bijna kunnen verdubbelen! Dank jullie wel voor het vertrouwen!

B Sommendijk

Roermond

en leaseauto is dus ook voor startende ondernemers mogelijk, had ik echt niet verwacht! Had al een aantal afwijzingen achter de rug bij andere leasemaatschappijen. Gelukkig helpt Holland Leasing Company mij wel!

J Theunissen

Eindhoven

Lease offerte aanvragen

Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van financial lease voor uw onderneming? Vraag hier direct een kosteloze lease offerte op.

Meer informatie over...

Klantenservice

Openingstijden: ma - vr 09:00 - 18:00

Telefonisch bereikbaar op: 085-0470252

Via e-mail: info@hollandleasing.nl